Thursday, 15 April 2010

Press Show


Susanne Barthel & Malin Andrén

2 comments:

 1. Paulina Leuku Shakeri15 April 2010 at 20:13

  Kära Malin Andrén, jag var på jakt efter en balklänning och var nära att ge upp hoppet för allt jag såg var stela taftklänningar, massproducerade för unga gymnasister som jag själv. Men jag vill inte ha en stel och framförallt ful klänning i någon skrikig färg, konstigt tyg och tacky mönster och detaljer. Jag var nära på att ge upp, jag hade en bild i huvudet men herregud, klart ingen säljer sådana klänningar, tänkte jag.

  Så idag, av en händelse, kom jag in på en tjejs blogg som hade varit på någon pressvisning och jag såg ett räcke med ett par klänningar och tappade fullkomligt andan. "HERRE..GUD..DÄR...ÄR....DEN!!!!"

  Jag kan fortfarande inte tro att det är sant, kollade självklart upp vem du var och du verkar ha förstått varje tjejs dröm precis, man vill känna sig vacker i en klänning, inte stel och tråkig. Man vill blomma ut, vara vacker och levande. Det tror jag på till 100%, och jag tror också att man kan göra det i dina mästerverk. Jag kollade upp vartenda klänning som finns ute på diverse nätbutiker och kände mig alldeles vimmelkantig. Så vackert fall, så otroligt vackert material och så otorligt makalös design. Jag trodde inte klänningar kunde vara så vackra, de överträffade dessutom min fantasi!

  Med detta sagt vill jag att du ska veta att jag mer än gärna skulle vilja köpa en av dina klänningar, jag måste helt enkelt ha en, annars blir min bal sådär stel och tråkig och jag kommer känna mig alldeles fel i en alldeles för fel klänning. Jag vill känna mig vacker, jag trodde inte man kunde vara vacker i en balklänning, men med dina klänningar har du bevisat motsatsen. Jag kan inte sluta tänka på dem, och jag trodde aldrig att jag skulle hitta DEN klänningen (okej i detta fallet, FLERA!).

  Problemet är bara att jag bor i Lund. Och min studentbal närmar sig. Jag kan inte beställa en via nätet pga oro från mina föräldrar ang passform osv. och det finns inga återförsäljare i närheten och ingen människa vill sälja dem på blocket eller tradera (can't blame them, right?) Och så har vi prisproblemet. Dina klänningar är vackra, men ack så dyra. De är naurligtvis värda sitt pris, men jag är inte rik nog att kunna köpa en, inte mina föräldrar heller.

  Jag hoppas hoppas hoppas att du läser detta och jag hoppas att du vill hjälpa mig! Allt jag ber om är att om du skulle kunna hyra ut en av dina skapelser till ett förmånligt pris för en kväll? Jag kommer givetvis ersätta den om den skadas och vaktar klänningen med mitt liv. Jag ber dig, snälla, från en desperat snart utexaminerad gymnasieelev som snart förlorar hoppet, snälla! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller skriva eller säga, jag vet bara att jag hade varit så offatbart nöjd och kännt mig offatbart vacker och definitivt varit balens drottning, åtminstone i mina egna ögon, och face it, that's all what matters!

  Om du läst denna kommentar så vill jag tacka dig. Tack för att du gör så oerhört vackra klänningar och du verkar verkligen vara en tjej med huvudet på skaft. Du förstår vad äkta skönhet är och hur en klänning ska skapas. Du är begåvad, gifted. Fortsätt med vad du gör.

  TACK,

  Med vänliga hälsningar

  Paulina.

  ReplyDelete
 2. Jag älskar dine klänningar Malin! Du är så duktig!

  ReplyDelete